Yhteistyössä


Koneen Säätiön tavoitteena on luoda edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin, ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä ja järjestää erilaisia tilaisuuksia. Vuosina 2015–2017 Koneen Säätiö tukee IHME-festivaalia yhteensä 900 000 eurolla.

 

Scandic

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä/rakenteilla lähes 230 hotellia ja noin 44 000 hotellihuonetta. Päivittäin 14 000 työntekijää pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Vastuullisuus on osa Scandicin DNA:ta ja Scandic on ansainnut Pohjoismaiden ”best hotel brand” -maininnan (BDRC).

 

IHME-koulun yhteistyökumppanit

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmasta valmistuu kuvataideopettajia, jotka toimivat aineenopettajina eri koulutusasteilla sekä visuaalisen alan asiantuntijatehtävissä mm. museoissa, sosiaali- ja terveysalalla sekä kolmannella sektorilla. Koulutusohjelma toteuttaa vuosittain lukuisia yhteistyöhankkeita mm. taide- ja kulttuurilaitosten sekä muiden yhteiskunnallisten toimijoitten kanssa.

Helsinki

Helsingin kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan nuorison palvelukokonaisuus tuottaa yhdessä nuorten kanssa kulttuuripalveluita ja harrastuksia. Lisäksi edistämme nuorten yhteiskunnallista osallistumista ja tarjoamme nuorille tukea ja neuvontaa. Nuorison palvelukokonaisuus huolehtii nuorisotyöstä ja nuorisopolitiikasta. Ydinkohderyhmämme ovat 10–18-vuotiaat nuoret. Meillä on noin 360 työntekijää, joista suurin osa on nuoriso-ohjaajia. Toimimme noin 50 tilassa eri puolilla Helsinkiä. Nuorisotyötä tehdään nuorisotaloissa, muissa toimipaikoissa ja projekteissa. Lisäksi virasto tukee nuorisojärjestöjä ja nuorten ryhmiä.