Tietoa meistä

IHMEen työryhmä 2016Taidesäätiö Pro Arten asiantuntijatyöryhmä, vasemmalta: Hanna Johansson, Paula Toppila, Timo Valjakka, Tuula Arkio ja Leevi Haapala. Kuva: Veikko Somerpuro

Avoimet työpaikat

Jos olet kiinnostunut työskentelemään IHMEessä, voit liittyä Vapaat työpaikat -sähköpostilistallemme. Lähetäthän yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite) osoitteeseen: info@ihmefestival.fi


IHMEen tarkoitus

Taidesäätiö Pro Arte haluaa edistää taidetta demokraattisessa yhteiskunnassa, tärkeänä osana ihmisten elämää ja arkea. Säätiön tarkoituksena on edistää kuvataiteen asemaa ja näkyvyyttä sekä kehittää sen yleisösuhdetta ja saavutettavuutta. Säätiön toiminta on kansainvälistä ja suunnattu kaikille kulttuurista kiinnostuneille.


IHMEen tarina

Entä jos taidetta olisi siellä, missä kaikki jo ovat: kauppakeskuksissa, rautatieasemalla tai ratikoissa? Entä jos se olisi jotain ohikiitävää – tuntemattoman kanssa vaihdettu hymy, jaettu hetki tai yritys ymmärtää etäisyyttä kaukaiseen kulkijaan, meteoriittiin kolmen miljardin vuoden takaa? Entä jos ei tuntuisikaan tärkeältä tietää, oliko teos taidetta – jos tärkeämpää olisi se, miltä se tuntuu tai kenelle siitä kertoisi? Entä jos silloinkin, kun kaikki näyttää olevan kuten ennenkin, yllättäen kohdattu saisi ihmettelemään: entä jos?


Yhteystiedot

IHME / Taidesäätiö Pro Arte
Kalevankatu 4, 2. krs
00100 Helsinki
info(at)ihmefestival.fi


Laskutustiedot

Taidesäätiö Pro Arte on siirtynyt laskujen sähköiseen käsittelyyn 1.1.2016 alkaen. Vastaanotamme laskut mieluiten verkkolaskuna. Mikäli ette pysty vielä toimittamaan verkkolaskuja, laskutusohjeet ovat ladattavissa PDF-muodossa tästä.

Säätiön verkkolaskutunnukset:

Verkkolaskuosoite OVT: 003721485721
Operaattori Baswaren välittäjätunnus: BAWCFI22


Henkilökunta

Toiminnanjohtaja Paula Toppila, p. 045 1240096
paula.toppila(at)ihmefestival.fi

Kulttuurituottaja Päivi Matala, p. 045 2350080
paivi.matala(at)ihmefestival.fi


Hallitus

Puheenjohtaja Tuula Arkio
tuula.arkio(at)ihmefestival.fi, p. 040 5057687

Hallituksen jäsenet:

Leevi Haapala
Hanna Johansson
Marja Ramm-Schmidt
Timo Valjakka

Asiamies Lauri Paloheimo, p. 040 7778890
lauri.paloheimo(at)foundationmanagement.fi


Työryhmä

Säätiön asiantuntijatyöryhmä vastaa festivaalin taiteilijan valinnasta sekä toiminnan suunnittelusta.

Työryhmään kuuluvat Tuula Arkio (pj.), Ute Meta Bauer, Leevi Haapala, Hanna Johansson, Paula Toppila (taustatyö, sihteeri) ja Timo Valjakka.


Toiminnan rahoitus

Säätiön rahoittajana toimii yksityinen lahjoittaja, joka haluaa pysyä nimettömänä. Taidesäätiö Pro Arten lisäksi Koneen Säätiö on rahoittanut toimintaa vuodesta 2015 alkaen. Vuosina 2020–22 myös Saastamoisen säätiö tukee IHMEen toimintaa.


Tietosuojaselosteet

Taidesäätiö Pro Arten tietosuojaseloste uutiskirjeen tilaajille on luettavissa PDF-dokumenttina täällä.

Tietosuojaseloste yhteistyökumppaneille ja toimittajille on puolestaan luettavissa dokumenttina täällä.