#IHMEötökkä

Aurinko, kevät ja kärpäset ovat täällä! Seuraa kevään edistymistä yhdessä IHMEen ja Luonnontieteellinen keskusmuseo Luomuksen kanssa ja voita herkkubrunssi neljälle tai pääsylippupaketti Luomukseen!

Oletko jo kuullut kevätpörriäisen pörinää? Entä tiesitkö, että aikaisimmat sitruunaperhoset heräävät jo maaliskuussa? Jaa kuva tai video hyönteishavainnostasi tunnisteella #IHMEötökkä Instagramissa, niin olet mukana kilpailussa!

Toimi näin:

1. Jaa kuva tai video hyönteisestä Instagramissa aihetunnisteella #IHMEötökkä 31.5.2018 mennessä. Merkitse jakoon myös @IHMEfestival. Jos kuvassa tai videolla on ihmisiä, kysythän luvan julkaisemiseen.

2. Jos tarvitset apua lajin tunnistamisessa, kerro se meille. Professori, hyönteistutkija Jyrki Muona tunnistaa hyönteisiä kilpailuun osallistuvien jakojen kommenteissa.

3. Professori Jyrki Muona valitsee kilpailun voittajan. Pääpalkintona on brunssi neljälle henkilölle Korjaamon Baari & Keittiössä. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääsylippupaketteja (2 x neljän vapaalipun pakettia ja 3 x kahden vapaalipun pakettia) Luonnontieteellinen keskusmuseo Luomukseen sekä  Globe Hopen valmistamia IHME-festivaalin juhlavuotiskasseja. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti 14.6. mennessä.

Otathan huomioon, että kilpailuun voi osallistua vain julkiselta Instagram-tililtä. Voit osallistua niin monella kuvalla tai videolla kuin haluat. Osallistuessasi annat IHMEelle luvan jakaa kuviasi ja videoitasi festivaalin viestintäkanavissa. Kilpailusääntöihin voit tutustua täällä.