Info


Vuosittainen IHME-nykytaidefestivaali tuottaa kansainvälisesti tunnetun taiteilijan tilausteoksen julkiseen tilaan. IHME-teoksen äärellä koettua jatkaa monipuolinen festivaaliohjelma. IHME-koulu sisältää taidekasvatusta ja yleisötyöprojekteja yhteistyössä koulujen ja muiden toimijoiden kanssa.

Festivaali on kaikille avoin ja ilmainen.

Keskustelut, -kuvat ja -videot löydät hashtagilla #IHME2017!

IHME-toimiston yhteys- ja laskutustiedot löydät täältä. Meidät tavoitat myös osoitteesta info@ihmefestival.fi.

IHMEen kumppaneita ovat Koneen Säätiö, Aalto-yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelma sekä Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.

IHME-teos 2017: The Black Charismatic

Torstaista 6.4.2017 lähtien 29.4 saakka, päivittäin klo 10.00–18.00 (ei sunnuntaisin)
Pelastusarmeijan Temppeli, Uudenmaankatu 40, Helsinki
The Black Charismatic -videoinstallaatio
Ilmainen sisäänpääsy

Pelastusarmeijan Temppeliin pääsee parhaiten raitiovaunuilla 3 (pysäkki: Iso Roobertinkatu) ja 6 tai 6T (pysäkki: Aleksanterin teatteri). Noin kilometrin päässä sijaitseville Helsingin rautatieasemalle ja Elielinaukion/Kampin keskuksen linja-autoasemille saapuvat junat sekä kauko-, lähi- että seutuliikenteen linja-autot.

Lähin pysäköintihalli on Q-Parkin Pikku Erottaja (Yrjönkatu 8–10).

Installaation lisäksi vuoden 2017 IHME-teos käsitti The Black Charismatic -elokuvan maailmanensi-illan keskiviikkona 5.4. Finnkino Tennispalatsissa, festivaalin tuottamat The Black Monks of Mississippi -kokoonpanon debyyttilevyt ja levynjulkistuskonsertin Temppeliaukion kirkossa torstaina 6.4.

Esteettömyys

Pelastusarmeijan Temppeliin on esteetön pääsy pääsisäänkäynnin oikealla puolella olevaa luiskaa pitkin. Saattoliikenteen ajoneuvo voi ajaa Temppelin sisäpihalle portaiden eteen (tuloväylän korkeusrajoitus on 2,4 m).

Kirkkosalin eteistilassa on esteetön wc. Salissa on induktiosilmukka. Opaskoirat ovat tervetulleita.

Isompien esteetöntä sisäänkäyntiä tarvitsevien ryhmien on suositeltavaa ottaa yhteyttä Pekka Ahoseen (puh. 09 6812 3013) tai keskukseen (puh. 09 6812 300) ennen vierailua.