Musiikki & ruoka

Band of Weeds: pujo (Artemisia vulgaris), hevonhierakka (Rumex longifolius) sekä pelto-ohdake (Cirsium arvense). Kuva: Kalle Hamm.

IHME-teoksen ympärille rakentuu monipuolinen festivaaliohjelma, joka sisältää myös musiikkia ja makuelämyksiä.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

IHME-klubi

25.5. klo 22.30 / 26.5.
Korjaamon Kulmasali
Festivaalin perjantai-illassa ääneen pääsevät lajit joiden ääntä ei tavallisesti ole totuttu kuulemaan. Tutut rikkaruohomme muodostavat yhdessä The Band of Weeds -kokoonpanon, joita määrittää marginaalisuus. Kyseiset kasvit ovat paitsi toislajisia (muita lajeja kuin ihminen), myös ”väärissä” paikoissa kasvavia, rikkakasveiksi määriteltyjä lajeja.

Taiteilijapari Kalle Hammin ja Dzamil Kamangerin äänitaideprojekti, The Band of Weeds, hyödyntää kasveista elektronisesti johdettua äänimateriaalia, jota tapahtumassa muokkaavat Hammin lisäksi Lauri Ainala, Hermanni Keko ja Olli Aarni.

Lauantai-illan klubiohjelma julkistetaan myöhemmin.

 

Festivaalimakuja

25.-27.5.
Korjaamon Baari & keittiö palvelee IHME-festivaalin yleisöä tapahtuman ajan. Nauti juomat Korjaamon kesäpihalla tai IHME-klubin tunnelmassa ja maistele viikonlopun festivaaliteemoista vaikutteita saanutta IHME-brunssia.

Korjaamon keittiö on auki: pe klo 11-14 & 16-22, la 11-15 & 16-22, su 11-15
Korjaamon baari on auki: pe-la 11-24(02), su 11-17

Taidekirjojen kierrätyspiste

25.-26.5.
Korjaamon Kulmasali
Oletko sinäkin taidekirjojen ystävä, mutta niitä on kertynyt liikaa? Haluaisitko antaa jo lukemasi julkaisun hyvään kotiin? Etsitkö kirjoja tietystä taiteenlajista? Taidekirjojen kierrätyspiste on paikka, jonne voi tuoda taidekirjoja- ja lehtiä ja napata mukaan itseä kiinnostavia julkaisuja ilmaiseksi. Kierrätyspiste toimii festivaalin yhteydessä Korjaamolla. IHME toimittaa loput julkaisut festivaalin jälkeen kierrätykseen. Laitetaan hyvät kirjat kiertämään!