Myyrmäen IHME

Kuva/image: Karolina Konieczna

Henrik Håkanssonin IHME-teoksessa, THE BEETLE -elokuvassa, esiintyy halavasepikkä-kuoriainen, jonka aktiivinen aika on kesäkuun alkupuolella. Sunnuntaina 2.6. IHME kutsuu myös ihmislajin edustajat kesäiseen parveiluun uhanalaisen kuoriaisen asuinseudulle Vantaan Myyrmäkeen.

THE BEETLE -elokuva esitetään Kino Myyrissä perjantaina 1.6. sekä ulkoilmaesityksenä sunnuntaina 3.6. Louhela Jam -tapahtumassa Jokiuoman puistossa. Koko perheen ulkoilmatapahtumassa voit tavata halavasepikkäekspertti, professori Jyrki Muonan, tehdä oman hyönteisnaamiosi taidetyöpajassa ja tietysti nauttia Louhela Jamin musiikki- ja ohjelmatarjonnasta.  Pyöräile tai ota lähijuna Myyrmäkeen ja tutustu luonnonvaraiseen pajumetsään, uhanalaisen halavasepikän suojeltuun elinympäristöön!

Arki-iltaisin (klo16–20) 1.–10.6. alueella voi kohdata pyöräilevän IHMEen yleisötyöntekijän. Voit myös osallistua opastettuun kierrokseen puistossa. Kierroksella voit nähdä Håkanssonin elokuvasta tutut, mainostauluille suurennetut lähikuvat halavasepikästä ja kuulla lisää salaperäisen lajin elämästä. Opastettujen kierrosten tarkat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Koko ohjelma on ilmainen.

Tutustu Myyrmäen IHMEen ohjelmaan täällä >

Louhelan puistoalueen Google Maps -kartta ja reittiehdotus >