Varaa paikkasi IHME-tapahtumiin

21/02/2017
Temppeliaukion kirkko/Rock ChurchThe Black Monks of Mississippin konsertti kuullaan Temppeliaukion kirkossa./The venue for the Black Monks of Mississippi concert will be Helsinki's Rock Church. Kuva/photo: Jussi Tiainen

IHMEen festivaaliohjelma on tänäkin vuonna kaikille avointa ja maksutonta. Joidenkin tapahtumien osallistujamäärä on kuitenkin rajoitettu. Tutustu festivaalitapahtumiin, joihin ennakkovaraaminen on suositeltavaa, ja varmista paikkasi tilaisuuksissa, jotka eivät toistu.

The Black Charismatic: ensi-iltaelokuva ja konsertti koettavissa vain kerran

Festivaalitaiteilija Theaster Gates muusikkoystävineen saapuu pian Chicagosta Helsinkiin. Gatesin koolle kutsuma, mustan musiikin perinteestä ja improvisaatiosta ammentava The Black Monks of Mississippi virittää kuulijansa yhteisesti synnytetyn äänen saloihin.

Ilmoittaudu mukaan The Black Charismatic -teoskokonaisuuden osana toteutuviin tapahtumiin alla olevista linkeistä, kutsu mukaan myös ystäväsi ja koe äänen voima:

The Black Charismatic -elokuvan maailmanensi-iltaan Finnkino Tennispalatsissa ke 5.4. klo 18 >

The Black Monks of Mississippin konsertti Temppeliaukion kirkossa to 6.4. klo 19 >

Mukaan Hannah Arendt -lukupiiriin

Politiikan teoreetikko Hannah Arendtia (1906–1975) pidetään yhtenä 1900-luvun merkittävimmistä ajattelijoista. Postdoc-tutkija, Arendt-tuntija Julian Honkasalon johdolla lauantaina 8.4. klo 13–14 Kulttuuriareena Gloriassa kokoontuvassa lukupiirissä kysytään, mitä ajatuksia Arendtin totalitarismiin liittyvät pohdinnat herättävät lukijoissa tänä päivänä.

Lukupiiri ei edellytä ennakkotietoja Arendtista. Ilmoittautumiset tiistaista 21.2. alkaen osoitteeseen paivi.matala@ihmefestival.fi. Mukaan mahtuu 10 henkeä.

Lisätietoja lukupiiristä >

Julian Honkasalon esittelyn löydät täältä >