Eero Yli-Vakkuri on nuorten projektin taiteilija

17/11/2015
Eero Yli-Vakkuri on nuorten projektin 2016 taiteilija. / Artist Eero Yli-Vakkuri runs a project for young people in Helsinki in 2016. Kuva/photo: Topi Äikäs

IHMEen ja Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen yhteisprojekti vuonna 2016 on Mitä kuuluu+ -radiotyöpaja, joka kerää Itä-Helsinkiin muuttaneiden nuorten sekä heidän vanhempiensa kokemuksia kaupunkien äänimaisemista. Työpajan aikana tallennetaan muistoja perheiden lähtökaupunkien äänistä sekä Itä-Helsingin nykyistä äänimaisemaa.

Mitä kuuluu+ -konseptin on luonut monialainen kuvataiteilija Eero Yli-Vakkuri (s. 1981), joka myös vetää itse työpajaa. Yli-Vakkuri tunnetaan paikan ehdoilla toteutetuista performansseista, käsitetaiteellisista projekteista sekä teknologia- ja mediakriittisistä videoteoksista.

Lue lisää >